klein zwitserland trail

 
 

Op 2 april 2018, 2de paasdag werd  de derde editie van de Klein Zwitserland Trail op landgoed  Beekhuizen gelopen. Dit jaar met vier afstanden: 8 km, 16 km, 22 km en een 45km ( eigenlijk 48km met lusje).


Wat zeiden de deelnemers na afloop?“ Vandaag de 22 km gelopen; wat was die prachtig!! En pittig. Ik had genoeg heuvels getraind van tevoren maar hier in het westen hebben we niet van die lange, 'eindeloze' op-en-neertjes. Super dank voor de strakke organisatie Dorothea & team!!”


“ Wat een mooie trail is de Klein Zwitserland Trail; en wat een goede sfeer voor- en na de loop. Net een mini festival met drankje en pannenkoek in de zon. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!”

“Dorethea Bil & Selina Oldenburg-Jeuring en alle Vrijwilligers van de klein Zwitserland trail, wat was het een mooie dag! Mooie route, pittige heuvels, top verzorging bij de verzorgingsposten, hartelijk onthaal bij de finish, heerlijke pannenkoek na en een goede sfeer!”


“Klein Zwitserland trail. Super ervaring. M’n verste afstand tot nu toe. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou kunnen / doen. Dank voor de super organisatie en fantastische sfeer Dorethea Bil en alle vrijwilligers!”


“ Dames/heren organisatoren en vrijwilligers. Het was genieten. Heerlijk parcours, heerlijk weer, goede verzorging en ontspannen sfeertje. Fijn dat er geen tijdsmeting was, droeg zeker bij aan dit sfeertje. Deze hoort gewoon in de top 5 van Nederland. Volgend jaar weer...”


“Wauw.. wat een geweldige sfeer bij de Klein Zwitserland Trail..😃 Àbsoluut geen spijt dat ik ondanks weinig trainen, toch ben gestart.. wat een prachtig gebied..  bedankt Esther dat je met me mee hobbelde! Bedankt  Dorethea voor het organiseren en delen van dit mooi gebied!”

 
de klein zwitserland trail Na afloop

Volgend jaar tweede paasdag, maandag 22 april 2019, kunnen jullie deze trail weer verwachten...En als je de organisatie nog feed-back wil geven op verbeterpunten of suggesties hebt dan horen we dat graag. Je kunt je mail sturen naar info@trailxperience.nl .


Geniet lekker na van alle foto’s en filmpjes die zijn gemaakt en tot volgend jaar :)
Geheel in stijl met de KZT vragen we voor de foto’s geen geld. Je kunt ze vrij downloaden voor eigen gebruik, maar je mag ze niet gebruiken voor commerciele doeleinden.


Verslag 45km : http://www.trailrunning-on.nl/index.php/genieten-in-klein-zwitserland-trail/

Verslag 45 km: http://annekerent.blogspot.nl/2018/04/mijn-1e-ultra-klein-zwitserland-trail.html?m=1

Foto’s :
Olga Stikkel: https://photos.app.goo.gl/J94gDzmjEFt3zuxA3
Babette van der Wijst: https://photos.app.goo.gl/1aQwx16pY4ILBF2D3

Reinder Bolt: https://photos.app.goo.gl/jnACy3BiDcGu8MHc2
Henk Jeuring: https://photos.app.goo.gl/Y5oSvjV2iv3EWrIV2
Liezbeth: https://photos.app.goo.gl/UnWbI0aQMdBmmHCj1