Trailrun Xperience
 
 

Een Trailrun Xperience heeft  iedere keer eenzelfde opbouw, maar het pad dat
gekozen wordt is iedere keer weer anders. Bij trailcoach Dorethea kom je steeds
weer voor verrassingen te staan en misschien ook weer niet.  


Wat kun je verwachten en hoe ziet zo’n Trailrun Xperience er ongeveer uit?

Start: We starten iedere Trailrun Xperience met 5 minuten wandelen, een korte ademhalingsoefening (en/of bodysensing) en losmaakoefeningen. We beginnen met losmaakoefeningen in plaats van rekoefeningen, omdat je je gewrichten los wilt maken voor een soepele pas en niet je spieren wilt (ver) rekken. Deze reeks oefeningen zijn bedoeld om de belangrijkste gewrichten zoals enkels, knieen, heupen, heiligbeen, wervelkolom, schouders en nek los te maken.


Tijdens: Tijdens de Trailrun Xperience passen we ons qua snelheid aan aan de omgeving, het trailpad, de weersomstandigheden en aan elkaar. Soms worden de deelnemers verrast door speelse elementen die erin gegooid worden en soms word je flink aan het werk gezet met krachtoefenigen geent op de yoga-filosofie.


Eind: De Trailrun Xperience eindigen we altijd met een korte coolingdown, yoga-stretch oefeningen en een ademhalingsoefening (en/of bodysensing). Aan het eind zorgen we er met diverse oefeningen voor dat je hartslag weer daalt naar normaal niveau en bevorderen we het verwijderen van het melkzuur uit je lichaam wordt.


Na afloop drinken we een kopje (groene) thee om het herstel te bevorderen en natuurlijk omdat het gezellig is om samen een trailing af te sluiten.

De start- en eindmomenten vinden we bij TrailXperience Veluwezoom van essentieel belang omdat deze momenten je helpen om vanuit oplettendheid en volle aanwezigheid in het hier en nu (mindfull) het trailavontuur en je dagelijkse leven erna weer ontspannen aan te kunnen gaan.

 
Trailrun Xperience Zwerftochten

Copyright © 2015 All Rights Reserved

Trailrun Xperience

HOME

agenda
Trailrun_Xperience.htmlVoorkant_oud.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1shapeimage_7_link_2