TRAIL4DAAGSE VELUWEZOOM

 

Welkom bij de TRAIL4DAAGSE VELUWEZOOM

       start2trailrun   Trailrun Xperience   CANITRAILEN   BLACKroll MoVES    agendaStart2Trailrun.htmlTrailrun_Xperience.htmlCanitrailen.htmlBlackroll_Moves.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4

Heb je altijd al willen trailen over de mooiste plekjes van Nationaal Park De Veluwezoom?

Heb je altijd al een lange afstand willen trailen maar niet op 1 dag?

Zoek je een nieuwe fysieke uitdaging door 4 avonden of ochtenden achter elkaar te trailen?


Wat is de Trail4Daagse Veluwezoom?
De Trail4Daagse Veluwezoom 2020 is een sportieve uitdaging verdeeld over 4 avonden of 4 ochtenden voor
maximaal 100 deelnemers vanuit beleving en gezelligheid; dat betekent dus geen  tijdsregistratie, zelfvoorzienend kunnen zijn en goed om je heen kijken.  

In de sfeer van de Avond4Daagse trail je op 4 aaneensluitende avonden tussen 18:00 en 21:00 uur (zonsondergang) of 4 aaneensluitende ochtenden tussen 06:30 en 09:00 uur (zonsopgang) door 4 verschillende gebieden van Nationaal Park Veluwezoom, waarbij je kunt kiezen tussen twee afstanden.  Er is een korte afstand van circa 8-9km en een lange afstand van circa 15-16km. Na 4 avonden of ochtenden kom je dan op een totaal van minimaal 35km of maximaal 65km.

Alle routes worden op GPS gelopen; er wordt dus geen route uitgepijld. De routes ontvang je een week voorafgaand aan de Trail4Daagse.

Je geeft je op volgens het principe 1 prijs – 4 afstanden en bepaalt op de ochtend of avond zelf of je voor de lange of korte afstand gaat. Na het volbrengen van alle 4 de afstanden krijg je een speciale handgemaakte medaille en een persoonlijke oorkonde met hierop het aantal kilometers dat je hebt gelopen :)

Trail4Daagse Veluwezoom EXTREEM
Wil je nog meer? Dat kan...een kleine groep trailers kunnen zich ook opgeven voor de Trail4Daagse Veluwezoom EXtreem. Je loopt dan zowel de ochtend als de avond Trail4Daagse en komt dan in 4 dagen met beperkte hersteltijd op een totaal van minimaal 70km of maximaal 130km:)
De Trail4Daagse Veluwezoom EXTREEM is alleen toegankelijk voor Canitrailers met een hond van minimaal 3,5 jaar mits de temperatuur dat toelaat. Is het te warm voor de hond, dan loop je de Trail4Daagse EXTREEM verder zonder hond.


CaniTrail4Daagse Veluwezoom
Op de avond of de ochtend zijn er in totaal 25 plekken gereserveerd voor canitrailers die met hun hond de uitdaging van 4 opeenvolgende dagen willen aangaan.

Mocht de temperatuur boven de 20 graden komen, dan is het NIET toegestaan om met de hond te lopen. Jij kent je hond het beste dus schat zelf in of hij/ zij bij temperaturen opnder de 20 graden wel of niet mee kan doen. De ene hond heeft het namelijk al sneller warm als de andere hond. Naast de temperatuur houden wij ook de luchtvochtigheid goed in de gaten. Dagelijks beoordelen wij op basis van temperatuur, luchtvochtigheid en de snelheid waarmee het koeler/ warmer wordt of starten met hond is toegestaan of niet.

Onderweg en na afloop hebben we extra jerrycans met water voor de honden om uitdroging te voorkomen.


De minimale leeftijd van de hond op de korte afstand is 2 jaar en op de lange afstand 3 jaar. Je hond is ten alle tijde aangelijnd. De start- finish is een poepvrije zone , dus graag alles opruimen en in de daarvoor bestemde vuilniszakken doen. Mocht je geen poepzakjes hebben, dan kun je die bij het startbureau halen.

Datum Trail4Daagse Veluwezoom 2020
De Trail4Daagse is van dinsdag 18 augustus t/m vrijdag 21 augustus 2020. 

‘s Ochtends meld je je tussen 06:15 en 06:45 uur bij het startbureau.
- 06:30-06:45 start Canitrailers (lange en korte afstand)
- 06:45-07:00 start Trailers (lange en korte afstand)

‘s Avonds meld je je tussen 17:45 en 18:30 uur bij het startbureau.
- 18:30-18:45 start Canitrailers (lange en korte afstand)
- 18:00-18:30 start Trailers (lange en korte afstand)


Startlokaties Trail4Daagse Veluwezoom:
Dinsdag 18 augustus 2020: Parkeerplaats Herikhuizerveld, Rheden - circa 15km en 8km
Woensdag 19 augustus 2020: Parkeerplaats De Plaghak, Laag Soeren - circa 15km en 8km
Donderdag 20 augustus 2020: Parkeerplaats Lappendeken, De Steeg  - circa 16km en 9km
Vrijdag 21 augustus 2020: Scouting De Markensteen, Velp - circa 16km en 9km


Verzorging Trail4Daagse Veluwezoom
Langs de route is er geen bemande verzorgingspost. Deelnemers worden geacht zelfvoorzienend zijn. Echter halverwege plaatsen we extra jerrycans met water en sportdrank om je eigen voorraad mee aan te kunnen vullen. Bij de finish staat er drinken (warm en koud) , fruit, zoet, zout, hartig en wat lekkers voor de honden.  Professionele EHBO is aanwezig bij de start/finish lokatie.


Kosten Trail4Daagse Veluwezoom
De kosten voor de Trail4Daagse Veluwezoom 2020 zijn €45,- waarvan een deel ten goede komt aan Natuurmonumenten. Ga je voor de Trail4Daagse EXTREEM dan zijn de kosten €65,00.

Hiervoor krijg je onder andere:
- vier met zorg uitgezochtte routes langs de mooiste plekjes van Nationaal Park Veluwezoom
- uitleg en tips over het lopen met GPS en downloaden van een GPX-route
- professionele EHBO-ers voor calamiteiten
- ruim voldoende eten en drinken bij de finish
- extra water en sportdrank onderweg
- een mobiele toilet op Dag 1, Dag 2 en Dag 3
- medaille bij deelname aan alle avonden
- persoonlijke oorkonde met het aantal afgelegde kilometers
- gratis foto’s op alle 4 de dagen
- gezellige afsluiting met finishbiertje op dag 4 bij Scouting de MarkensteenInschrijven:
Vanaf 4 november 2019 08:00 uur  kun je je inschrijven via www.inschrijven.nl
De Trail4Daagse Veluwezoom wordt opengesteld voor maximaal 75 trailers en 25 canitrailers. Vol = Vol.  Inschrijven op de dag zelf of voor alleen 1 avond is niet mogelijk!Aanmelden en afmelden
Je loopt de Trail4Daagse Veluwezoom zonder startbewijs maar wel MET stempelkaart op naam. Deze speciale gepersonaliseerde kaart blijft gedurende de Trail4Daagse bij het startbureau. Hierop wordt na de finish aangevinkt  welke afstand je hebt gelopen. Aan het eind van de 4 dagen ontvang je je gepersonaliseerde stempelkaart met daarop het aantal afgelegde kilometers.


Ben je verhinderd?
Zoek zelf iemand die je startbewijs wil overnemen en draag je startbewijs over aan de nieuwe eigenaar door de naam, woonplaats en het e-mail adres door te geven van de nieuwe deelnemer aan info@trailxperience.nl . Jullie verrekenen het inschrijfgeld dan onderling. De organisatie neemt geen annulering in behandeling en restitutie vindt niet plaats.Sponsors en Partners
Het organiseren van de Trail4Daagse Veluwezoom wordt gedragen door een heleboel vrijwilligers, sponsors en partners. We zijn erg dankbaar voor hun steun en inzet. Daarom willen we hen even in het zonnetje zetten:

- Natuurmonumenten
- Gemeente Rheden
- Scoutinggroep de Markensteen
- Hert Bier


Leave nothing but Footprints
Kill nothing but Time
Take nothing but Pictures