TRAIL4DAAGSE VELUWEZOOM

 

Welkom bij de TRAIL4DAAGSE VELUWEZOOM

       start2trailrun   Trailrun Xperience   CANITRAILEN   YOGA&roll    agendaStart2Trailrun.htmlTrailrun_Xperience.htmlCanitrailen.htmlYoga%26Rol4Runners.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3shapeimage_5_link_4

Heb je altijd al willen trailen over de mooiste plekjes van Nationaal Park De Veluwezoom?

Heb je altijd al een lange afstand willen trailen maar niet op 1 dag?

Zoek je een nieuwe fysieke uitdaging door 4 avonden of ochtenden achter elkaar te trailen?


Wat is de Trail4Daagse Veluwezoom?
De Trail4Daagse Veluwezoom 2020 is een sportieve uitdaging verdeeld over 4 avonden of 4 ochtenden voor
maximaal 100 deelnemers vanuit beleving en gezelligheid; dat betekent dus geen  tijdsregistratie, zelfvoorzienend kunnen zijn en goed om je heen kijken.  

In de sfeer van de Avond4Daagse trail je op 4 aaneensluitende avonden tussen 18:30 en 21:00 uur (zonsondergang) of 4 aaneensluitende ochtenden tussen 06:30 en 09:00 uur (zonsopgang) door 4 verschillende gebieden van Nationaal Park Veluwezoom, waarbij je kunt kiezen tussen twee afstanden.  Er is een korte afstand van circa 8-9km en een lange afstand van circa 15-16km. Na 4 avonden kom je dan op een totaal van minimaal 35km of maximaal 64km.

Alle routes worden op GPS gelopen; er wordt dus geen route uitgepijld. De routes ontvang je een week voorafgaand aan de Trail4Daagse.

Je geeft je op volgens het principe 1 prijs – 4 afstanden en bepaalt op de ochtend of avond zelf of je voor de lange of korte afstand gaat. Na het volbrengen van alle 4 de afstanden krijg je een speciale handgemaakte medaille en een persoonlijke oorkonde met hierop het aantal kilometers dat je hebt gelopen :)

Trail4Daagse Veluwezoom EXTREEM
Wil je nog meer? Dat kan...een kleine groep trailers kunnen zich ook opgeven voor de Trail4Daagse Veluwezoom EXtreem. Je loopt dan zowel de ochtend als de avond Trail4Daagse en komt dan in 4 dagen met beperkte hersteltijd op een totaal van minimaal 70km of maximaal 128km:)
De Trail4Daagse Veluwezoom EXtreem is niet toegankelijk voor Canitrailers.


CaniTrail4Daagse Veluwezoom
Op zowel de avond als de ochtend zijn er 25 plekken gereserveerd voor canitrailers die met hun hond de uitdaging van 4 opeenvolgende dagen willen aangaan.

Mocht de temperatuur boven de 20 graden komen, dan is het NIET toegestaan om met de hond te lopen. Jij kent je hond het beste dus schat zelf in of hij/ zij bij temperaturen opnder de 20 graden wel of niet mee kan doen. De ene hond heeft het namelijk al sneller warm als de andere hond.

Onderweg en na afloop hebben we extra jerrycans met water voor de honden om uitdroging te voorkomen.


De minimale leeftijd van de hond op de korte afstand is 18 maanden en op de lange afstand 30 maanden. Je hond is ten alle tijde aangelijnd. De start- finish is een poepvrije zone , dus graag alles opruimen en in de daarvoor bestemde vuilniszakken doen. Mocht je geen poepzakjes hebben, dan kun je die bij het startbureau halen.