TrailXperience Veluwezoom

Trailrun Xperience   KILL THE HILLS     BLACKroll Moves   CANITRAILEN     PERSONAL TRAINING    agenda
Trailrun_Xperience.htmlKill_the_Hill.htmlBlackroll_Moves.htmlCanitrailen.htmlPersonal_Trainingen.htmlAgenda.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2shapeimage_2_link_3shapeimage_2_link_4shapeimage_2_link_5
 
 

De TrailXperience Veluwezoom werkt alleen maar met strippenkaarten die je voor al onze activiteiten kunt inzetten. Het voordeel hiervan is dat je heel flexibel bent en kunt aansluiten waar en wanneer je zelf kunt of wilt.

In Fitmanager maak je je eigen account en koop je een strippenkaart. Hierin worden ook alle strippen afgeschreven en bijgehouden, zodat je altijd op de hoogte bent van het aantal nog openstaande strips.

Aanmelden kan gewoon via de kalender in Fitmanager en maximaal 3 uur voorafgaand aan de starttijd. Heb je je opgegeven, maar blijk je toch niet te kunnen dan kun je je 3 uur voorafgaand aan de startijd afmelden zonder verlies van je strip. 

Blijkt 3 uur voorafgaand aan de activiteit dat er maar twee deelnemers zich aangemeld hebben, dan wordt de activiteit gecanceld en krijg je je strip terug.De tarieven per 1 januari 2019 incl. BTW zijn:

PROEFLES
€    5,00 = PROEFLES Trailrun Xperience
€    5,00 = PROEFLES Canitrail training
€    6,00  = PROEFLES Blackroll Moves


Strippenkaarten
€ 55,00 = 10-STRIPPENKAART * Geldig voor 10 maanden
€ 35,00 =   5-STRIPPENKAART * Geldig voor 10 maanden


abonnementen
€ 95,00 = TRAIL BASIC 
Voor 6 maanden 20 strippen om aan alle activiteiten te kunnen deelnemen + gratis loopassessment op aanvraag (d.i. 20 keer voor circa €4,75 per training)

€ 135,00 =  TRAIL MORE
Voor 6 maanden 30 strippen om aan alle activiteiten te kunnen deelnemen + gratis loopassessment op aanvraag (d.i. 30 keer voor €4,50 per training)

€ 200,00 = TRAIL UNLIMITED
Voor 6 maanden ongelimiteerd deelnemen aan alle activiteiten + 10% korting op de BLACKROLL producten
+ gratis loopassessment op aanvraag
(d.i. circa €2,50 per trailing)

LET OP:  Ben je lid of word je via ons lid van Natuurmonumenten? Dan krijg je 10% korting op het abonnement en op alle strippenkaarten.

Neem je deel aan de activiteiten van de TrailXperience dan krijg je bij Run2Day Arnhem op alle producten ( die niet in de aanbieding zijn) 10% korting.

NB: De TrailXperience biedt diverse activiteiten in Nationaal Park Veluwezoom aan met toestemming van en in nauwe samenwerking met Natuurmonumenten. Als dank voor deze exclusieve vergunning dragen we altijd per deelnemer die niet lid is van Natuurmonumenten per activiteit een bepaald bedrag af ten behoeve van het beheer aan Nationaal Park Veluwezoom.


HOME

Tarieven Trailxperience Veluwezoom