PERSONAl TRAININGEN
PERSONAL TRAININGEN: MAATWERK INdividueel of Kleine groep

Trailrun TRAININGEN    BLACKroll TRAININGEN    CANITRAILEN     agenda
Trailrun_trainingen.htmlBlackroll_Trainingen.htmlCanitrailen.htmlAgenda.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3

Je traint alleen of met je maatje en bent op zoek naar tools om beter te worden op de trails.
Je loopt al een tijdje in de bossen maar weet nog onvoldoende over diverse trailtechnieken.

Je hebt je een mooi doel gesteld, maar weet niet hoe je dat kunt bereiken.
Je hebt een paar trailstokken gekocht maar weet niet hoe je ze moet gebruiken voor je eerste bergtrail.
Je kampt met steeds dezelfde blessure en wil werken aan de juiste hardlooptechniek.

En misschien heb je wel een actieve hond thuis zitten die erg graag met jou samen zou willen gaan hardlopen, maar hoe doe je dat?

Of je loopt al een tijdje alleen, loopt niet bij een vereniging, je hebt het gevoel dat je maar wat doet en merkt dat je structuur en richting mist.

Samen versus Alleen
Als je aansluit bij een workshop met nog 30 andere hardlopers, dan ontbreekt het vaak aan de persoonlijke touch. Je leert dingen die je waarschijnlijk al wist. Of de begeleiders zijn ervaren hardlopers/ trailers met enorm veel kennis, maar ontbreekt het hen aan didactische ervaring om je stapsgewijs te kunnen leren wat jij nodig hebt. En omdat er zoveel deelnemers zijn, krijg je vaak ook niet een gedetailleerde terugkoppeling of je iets wel of niet goed doet.

Loop je graag alleen omdat het enerzijds praktischer is vanwege je dagelijkse werkzaamheden en anderzijds omdat je niet wil aansluiten bij een vereniging, dan ben je je vaak niet bewust van hoe je beweegt en weet je niet of je de juiste dingen doet of traint.IK ben er speciaal voor JOU

In de afgelopen 10 jaar heb ik, Dorethea Bil,  veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van hardlopen, chirunning, (ultra)trailrunning, canitrailen, yoga, coretrainingen met de Blackroll. In kleine groepen en individueel heb ik mensen begeleid naar een specifiek doel door middel van individuele trail-trainingen (o.a. stokkentraining, heuvels), techniek-analyses, kracht- en souplesse oefeningen en op maat gemaakte trainingsschema’s.

Ik loop naast je, luister naar je, spiegel je, laat je zelf ervaren, breng je in contact met de signalen van je lichaam en leer je technieken om met die signalen  aan de slag te gaan. Je krijgt tools aangereikt waar je meteen mee aan de slag kunt.

Ik daag je op vriendelijke en enthousiaste wijze uit om uit je comfort-zone te stappen.


Aanmelden
Je kunt je individueel aanmelden of met een kleine groep van 2 of 3 vrienden/ kennissen/ collega’s of familieleden. Vooraf spreken we elkaar telefonisch of via de mail om je persoonlijke doelen te bespreken, zodat jouw ‘training’ daarop afgestemd kan worden.  Vervolgens prikken we een tijdstip en dag afgestemd op jouw agenda en gaan we meteen aan de slag.


Kosten
Per training van 60 minuten betaal je €45,00( individueel) of €50,00 ( 2 of 3 deelnemers) incl. BTW
(exclusief eventuele reiskosten voor trainingen buiten mijn regio Arnhem-Rozendaal-Velp-Rheden)Contact
Heb je interesse en vraag je je af of een ‘ personal training’  iets voor je is?

Bel me: 06-36550171
Of mail me: info@trailxperience.nl


HOME
Voorkant_oud.htmlshapeimage_7_link_0