PERSONAl TRAININGEN
PERSONAL TRAININGEN: MAATWERK INdividueel of Kleine groep

Trailrun TRAININGEN    BLACKroll TRAININGEN    CANITRAILEN     agenda
Trailrun_trainingen.htmlBlackroll_Trainingen.htmlCanitrailen.htmlAgenda.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1shapeimage_5_link_2shapeimage_5_link_3

Geen zin of tijd om je aan te sluiten bij een groep of vereniging?
Maar wel behoefte aan een gecertificeerde trainer?


Mensen willen om verschillende redenen niet trainen in een bestaande groep of vereniging. Je plukt ergens van internet een schema, bekijkt wat filmpjes over voorvoetlanding of begint gewoon op gevoel met hardlopen/ trailen en te trainen voor je eerste lange trail. 
Enige tijd later loop je vast of erger nog je moet stoppen vanwege een nare blessure. Wat nu?

Op afstand meekijken
Sinds 2014 kijk ik beroepsmatig naar hoe hardlopers/ trailers bewegen en laat ze ervaren wat eventueel anders kan door een paar simpele wijzigingen in hun loopstijl. Of ik maak een persoonlijk loopschema die is afgestemd op behoefte, ambitie en mogelijkheden. Want wie wil er niet met plezier en blessurevrij kunnen hardlopen/ trailen en naar een doel toewerken?

Persoonlijk en op maat

Als gecertificeerd hardloop- en trailtrainer, yogadocente en foamrol trainer hoor, zie en weet ik wat je nodig hebt om het door jou gestelde doel te kunnen bereiken. Een eerste kennismakings-training en/of gesprek gaan altijd vooraf aan het eerste schriftelijke voorstel die je per mail ontvangt. Onder de mogelijkheden horen onder andere:
- het aanleren van basis hardloop - en trailtechnieken of speciale technieken zoals dalen en/of stijgen
- het efficiënt leren inzetten van trailstokken als voorbereiding op een trail in de bergen
- het maken van een trainingsschema en je begeleiden naar je droomtrail
- het opstellen van yoga- en foamroll oefeningen voor meer kracht en souplesse
- het begeleiden van jou en je hond in jullie eerste stappen naar het cani-trailen

Wie ben ik
Mijn naam is Dorethea Bil, enthousiast off-road (ultra) hardloper en grondlegger van het canitrailen in Nederland.  Sinds 2014 werk ik bij Run2Day, ben gecertificeerd hardlooptrainer niveau 3, trailtrainer, yoga-docent, blackroll trainer en heb de opleiding in Amerika gevolgd tot chirunning instructor.  Met mijn beste trailbuddy Quasar, een witte herder, ben ik actief in het canitailen; off-road hardlopen met mijn aangelijnde hond. Sinds 2016 gespecialiseerd in het aanleren van de basisbeginselen van het canitrailen voor honden en hun baasjes.


IK ben er speciaal voor JOU

JOUW DOEL staat centraal. Ik loop naast je, luister naar je, spiegel je, begeleid je en leer je technieken om blessurevrij en met plezier te hardlopen, trailen en/of canitrailen.
JOUW SUCCES is mijn succes….


Interesse?
Via een mailtje naar
info@trailxperience.nl kun je je individueel aanmelden of met een kleine groep van 2 of 3 vrienden/ kennissen/ collega’s of familieleden. Vervolgens spreken we elkaar telefonisch of via de mail om je wensen te bespreken en om al je vragen te beantwoorden.
Is er een klik?
Dan gaan we meteen aan de slag :)

Contact

Bel me: 06-36550171
Of mail me: info@trailxperience.nl


HOME
Voorkant_oud.htmlshapeimage_7_link_0