klein zwitserland trail

 

Beste deelnemers,

De Klein Zwitserland Trail is een kleinschalige trail met de slogan:

Take Time to Enjoy your TrailXperience.

Dat betekent voor de organisatie dat we onze uiterste best doen om alle deelnemers een bijzonder ervaring mee te geven...Neem gerust de tijd om bij de verzorgingsposten te stoppen om wat te eten en drinken, maak foto’s van de schitterende omgeving en blijf lekker nagenieten bij de finish.

Ben je verhinderd?
Zoek zelf iemand die je startbewijs wil overnemen en draag je startbewijs gratis over aan de nieuwe eigenaar door de naam, woonplaats en het e-mail adres door te geven van de nieuwe deelnemer aan
info@trailxperience.nl . Jullie verrekenen het inschrijfgeld dan onderling. Dit is tot 31 maart nog mogelijk. Daarna kunnen wijzigingen niet meer doorgevoerd worden. De organisatie neemt geen annulering in behandeling en restitutie vindt niet plaats.

Omkleden, douches en toiletten
In het voorste gebouw van Scoutinggroep de Markensteen zijn ruimtes waar je je kunt omkleden, spullen kunt achterlaten en waar je gebruik kunt maken van de douches en toiletten. Alhoewel deze ruimte op slot kan en er vrijwilligers aanwezig zijn, willen we jullie vragen om niets van waarde achter te laten in je tas.
Mobiele toiletten kun je ook aantreffen links bij de ingang van Buitenplaats Beekhuizen aan de rand van het parkeerterrein. Ideaal voor de zenuwachtige plasjes vlak voor de start :) 


Eten, drinken, trailgear
Op het terrein van Scoutinggroep De Markensteen staan allerlei tentjes om jullie een fijne trail te bezorgen. We stellen ze graag aan jullie voor:


REUVERSHOEVE BRUMMEN
Na de finish van de Klein Zwitserland Trail staan de ambachtelijk gebakken pannenkoeken van Reuvershoeve Brummen klaar voor het verzorgen van de innerlijke mens. Wij bieden jullie aan:
- spek pannenkoek  

- appel/ rozijn pannenkoek 

- kaas pannenkoek 

- naturel pannenkoek met apart allerlei toppings zoals stroop/ suiker/ banaan/ honing
Meer info:
http://www.reuvershoeve.nl

BEER, DOGS and DO’s
BEER, DOGS and DO’s is een mobiel bierproeflokaal, een healthy-bar en een hondenbar waar je in outback-style met veel zit- en hangplekken een lekker biertje van een aantal verschillende brouwerijen kunt proeven. Koffie en thee zijn vooraf hier tegen een kleine vergoeding te krijgen. Bij inlevering van je consumptiebon kun je hier gratis een biertje krijgen.
Meer info:
https://www.beerdogsanddos.nl

TRAILSHOP.NL
Trail-shop.nl- Robin Besselink, zal aanwezig zijn met zijn basisassortiment trailrunning artikelen tegen scherpe prijzen. Meer info:
https://www.trail-shop.nl/


Info Canitrail
Op de 45km, 22km en 16km Klein Zwitserland Trail loopt een beperkte groep canitrailers mee. Canitrailers zijn mensen en honden die het leuk vinden om als team samen het trailparcours hardlopend af te leggen. Endurance en teamwork staan hierin centraal.  Meer info over deze in Nederland door ons ingevoerde nieuwe sport vind je op onze website:
www.canitrail.nl

- Parkeren bij Buitenplaats Beekhuizen; alle canitrailers wordt verzocht om de auto te parkeren bij de parkeerplaats vlakbij de start. Je kunt je hond dan zo lang mogelijk in z’n veilige omgeving in de auto houden zodat hij/zij met zo min mogelijk stress kan starten.
- Ophalen startbewijs: Bij het ophalen van je startbewijs heb je je hondenpaspoort mee, omdat wij de leeftijd van de hond controleren. De leeftijdsgrens zoals die bij alle Natte Neuzen Trails van Canitrail.NL zijn vastgesteld worden aangehouden.
- Startlijst; In de bijlage ontvangen de canitrailers ook de startlijst waarop je kunt zien hoe laat jullie als team mogen starten. Niet te vroeg bij de start staan voor zo min mogelijk stress:)
* 22km – vanaf 08:30 uur
* 16km – vanaf 09:00 uur
- Water onderweg; Mocht het op 2de paasdag te warm zijn, dan zullen we extra waterpunten klaar zetten. De verwachting is dat de dagen voorafgaand het flink zal regenen dus wij verwachten een hoop extra regenplasjes voor de honden. Nu kun je je hond laten drinken uit diverse beekjes en watertjes die er altijd zijn bij de volgende kilometers:
* beekje – km1 t/m 3
* waterpoel – km6
* verzorgingspost– km6
* waterpoel – km9
* vijver – km12(16/22km)
* verzorgingspost – km13,5 (16km)/ km16 (22km)
* diepe spreng – km15 (16km) / km17,5 (22km)
* finish

Gedragsregels trailrunning
Menig beginnende trailrunner is niet bekend met de vaak ‘ongeschreven’ regels van trailrunning. Hoe ga je met elkaar om, met andere weggebruikers, en dergelijke. Tijdens de Klein Zwitserland Trail gaan we ervanuit dat je
bijgevoegde gedragsregels hebt gelezen en toepast op de trails.  Dat maakt het trailen een stuk aangenamer.

Wij wensen jullie veel plezier toe met de voorbereidingen en tot 2 april 

Organisatie Klein Zwitserland Trail
Dorethea Bil & Selina Oldenburg
m: 06-36550171/ e: 
info@trailxperience.nl/ w: www.trailxperience.nl


NIEUWSBRIEF 2