NATTE NEUZEN trail

 

NATTE NEUZEN TRAIL VELUWEZOOM 2016


DATUM: 28 februari 11:30 uur
STARTLOKATIE: Parkeerplaats De Lappendeken, Diepesteeg/Beekhuizenseweg, 6994 De Steeg
KOSTEN: €10,00 of 2 strips ( te voldoen bij de start. )Hiervan gaat een deel naar Natuurmonumenten als dank voor hun uitstekende beheer aan dit schitterende stukje natuur.

AANMELDEN : 10 km


Start: Er zal vanaf 11:30 uur individueel of in vooraf opgegeven teams om de 30 seconden worden gestart. Na aflloop is er zelfgemaakte soep met brood voor de baasjes en water met iets lekkers voor de honden.


Herinnering: Tijdens  de Natte Neuzen Trail worden er foto’s van de deelnemers gemaakt die deelnemers gratis mogen downloaden als herinnering aan dit kleinschalige trail-evenement. Topfotografe Herma Cornelissen heeft als specialisatie het fotograferen van actieve honden, dus dat worden mooie plaatjes :)


Sponsor: Voor de try-out van deze eerste cani-trail in Nederland zijn onze sponsors Run2Day Arnhem, BDO Arnhem, accountant, belastingadviseur en consultant, Servontyn Catering Arnhem en Bij Spaan in Tennispark Beekhuizen.

    start2trailrun   Trailrun Xperience   Yoga&ROLL 4RUNNERS   CANITRAILEN    agendaStart2Trailrun.htmlTrailrun_Xperience.htmlYoga%26Rol4Runners.htmlCanitrailen.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1shapeimage_6_link_2shapeimage_6_link_3shapeimage_6_link_4