NATTE NEUZEN trail

 
    start2trailrun   Trailrun Xperience   Yoga&ROLL 4RUNNERS   CANITRAILEN    agendaStart2Trailrun.htmlTrailrun_Xperience.htmlYoga%26Rol4Runners.htmlCanitrailen.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4

NATTE NEUZEN TRAIL ROSENDAEL 2017


De route van de Natte Neuzen Trail Rosendael loopt door de landgoederen van Geldersch Landschap & Kasteelen, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, de geërfden Zimmerman en de gemeenten Rozendaal en Rheden.

Routebeschrijving:
Ieder jaar doen we ons best om weer een mooie route uit te zetten. Dit jaar gaat de route niet meer over de Koningsberg, maar blijven we zoveel mogelijk in het gebied achter Kasteel Rosendael beheerd door Staatsbosbeheer.
In het park van kasteel Rosendael loopt de route langs schitterende beukenlanen, de sprengen van de Beekhuizensebeek, de blauwe vijver en circa 300 meter voor de finish langs de befaamde schelpengalerij en de net gerestaureerde theekoepel. Neem de tijd om al het schoons in je op te nemen:)

Startbewijs: Het startbewijs kan vanaf 08:30 uur opgehaald worden in de stallen van kasteel Rosendael. De ingang vind je aan de rechterzijde van het kasteel.  Neem je hondenpaspoort mee, zodat de organisatie kan beoordelen of de hond oud genoeg is om deel te kunnen nemen aan de Natte Neuzen Trail.
Meer hierover weten? Zie
Basisregels Canitrailen.


Hond uitlaten: Voor de start kan de hond uitgelaten worden in het gebied rondom de start mits de uitwerpselen opgeruimd worden en achtergelaten in de daarvoor bestemde vuilnisbak. Je kunt ook terecht in het hondenlosloopgebied bij de parkeerplaats waar de honden los mogen lopen.

Start 20 km: Vanaf 09:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf het plein voor kasteel Rosendael, Rosendael 1 6891 DA Rozendaal

Start 10 km: Vanaf 10:30 uur wordt er individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut gestart vanaf het plein voor kasteel Rosendael, Rosendael 1 6891 DA Rozendaal.

Finish: De finish is weer op het plein van kasteel Rosendael. Na de finish staat er voor alle deelnemers op vertoon van hun startbewijs een heerlijk kop soep klaar die vers bereid wordt op het plein door Beer, Dogs & Do’s .

Hydratatie verplicht: Tijdens de Natte Neuzen Trail zorg je als deelnemer er zelf voor dat je voldoende water bij je hebt om zowel je hond als jezelf tijdens de af te leggen afstand te kunnen hydrateren. Onderweg zorgt de organisatie voor voldoende waterpunten om je eigen voorraad aan te kunnen vullen, omdat er langs de route niet altijd natuurlijke waterbronnen te vinden zijn.


Hydratatie 20 km:
Bemande waterpunten op 8 km, 14 km en finish
Geen onbemande waterpunten, tenzij de weersomstandigheden hierom vragen

Hydratatie 10 km:
Bemand waterpunt op circa 5 km en finish
Geen onbemande waterpunten, tenzij de weersomstandigheden hierom vragen

Afkoelen vlak voor de finish: Vlak voor de finish bij de schelpengalerij loopt een beekje waar de honden in kunnen afkoelen.

Routepijlen: De routes van de Natte Neuzen Trail worden aangegeven met gele pijlen. Daarbij kent iedere route zijn eigen kleur. De kleur van jouw afstand staat ook op je startbewijs, zodat je je onderweg nooit hoeft te vergissen :)


Parkeren: Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar
op de parkeerplaats bij Kasteel Rozendaal naast het
huis aan de Beekhuizenseweg 4 6891 CZ Rozendaal

Rechts in het bos achter de parkeerplaats is een
hondenlosloopgebied.


Toiletten: In het kasteel stelt Geldersche Kasteelen haar

toiletten beschikbaar voor de deelnemers. 
Er zijn echter geen douches aanwezig voor na het trailen.


Partners en vrijwilligers

Het organiseren van de Natte Neuzen Trail wordt gedragen
door een heleboel vrijwilligers die ervoor zorgen dat de
canitrailers een fantastische trail kunnen lopen. Bij het
organiseren van de Natte Neuzen Trail Rosendael krijgen
we veel steun van diverse partners waardoor wij deze
canitrail tot iets bijzonders kunnen maken. Wij zijn
ontzettend blij en dankbaar met de steun van de volgende partners:

Run2Day Arnhem - voor runners door runners
Albert Heijn Velp
Leijser Fruit
Geldersch Landschap en Kasteelen
Natuurmonumenten - Natuur laat je leven
Staatsbosbeheer
Gemeente Rozendaal
Gemeente Rheden
Schoonmaakbedrijf Hommerson
Beer, Dogs & Do’s
IcePaw
Run with Pride


Verplicht mobiel mee
Omdat de Natte Neuzen Trail in sterk geaccidenteerd terrein plaats vindt, ligt een ongelukje in een kleine hoek. We willen graag dat je ons kunt bereiken bij noodgevallen, dus is het verplicht een werkende mobiele telefoon bij je te hebben. Ons noodnummer is 06-36550171


Basisregels Canitrailen en Reglement deelname

Canitrailen is in Nederland nog een jonge sport en hiervoor hebben we een aantal basisregels opgesteld waar alle deelnemende canitrailers zich aan moeten houden. Voldoe je niet aan deze basisregels, dan is verdere deelname aan de Natte Neuzen Trail uitgesloten. Ook ben je bekend met het Reglement Deelname van de TrailXperience Veluwezoom ( de organisator van alle trailevenementen) .
Basisregels Cantrailen
Reglement Deelname


DATUM: 12 november 2017
START: 20 km om 09:30 uur en de 10 km om 10:30 uur
STARTLOKATIE: Kasteel Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal
PARKEREN: Parkeerplaats naast Beekhuizenseweg 4 6891 CZ Rozendaal

KOSTEN: 10 km €15,00  / 20 km €20,00
Hiervan gaat een deel naar Geldersch Landschap en Kasteelen, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten als dank voor hun beheer aan het schitterende stukje natuur waar de route doorheen loopt.


Copyright © 2015 All Rights Reserved