NATTE NEUZEN CANItrail

 
       start2trailrun      Trailrun Xperience      Yoga&ROLL 4RUNNERS      CANITRAILEN        agendaStart2Trailrun.htmlTrailrun_Xperience.htmlYoga%26Rol4Runners.htmlCanitrailen.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1shapeimage_4_link_2shapeimage_4_link_3shapeimage_4_link_4

NATTE NEUZEN CANITRAIL BEEKHUIZEN 2017


FOTO’s
De NNT Beekhuizen 2017 werd een memorabele editie met sneeuw, zon, onderuitgaan en weer opstaan. Opperste concentratie en optimaal teamwork...dat waren de ingredinten die van alles deelnemers werden gevraagd :)Foto’s werden onderweg gemaakt van diverse fotografen. Hier zijn de linkjes te vinden:

Tamara - http://img.gg/1D2595c
Kiekjesdief Eric -
http://www.viagladiola.tk/

Els - https://plus.google.com/collection/szviPE  en https://plus.google.com/u/0/collection/4WjkPE
Henk -
https://plus.google.com/u/0/collection/M3WjPE
Fotoclub Velp - Kees -
Fotoclub Velp - Erica -
Filmpje Nancy -
https://youtu.be/gr9-U4EFFeY
Filmpje -
https://youtu.be/Yo3xMarHOvE
DATUM: 22 januari 2017
START: 30 km om 09:00 uur, 15 km om 10:00 uur en de 7,5 km om 11:00 uur
STARTLOKATIE: Parkeerplaats bij Scoutinggroep De Markesteen, Bovenallee 3, 6881 AJ Velp
KOSTEN: 7,5 km €10,00  / 15 km €17,50 / 30 km €22,50
Hiervan gaat een deel naar Natuurmonumenten als dank voor hun beheer aan dit schitterende stukje natuur.

INSCHRIJVEN: Vanaf 11 december 19:00 uur via
www.inschrijven.nl
Maximum aantal deelnemers = 150 canitrailers


Sponsors:
Tijdens de Natte Neuzen Trail Beekhuizen zijn er een aantal sponsors prominent aanwezig om de deelnemers te verwennen met hun producten. We stellen ze graag aan je voor:
Run Dog
IcePaw
Clif Bar
Albert Heijn Velp
Run2Day Arnhem


Leeftijd Hond: Voor deelname aan de Natte Neuzen CaniTrails gelden er vanwege het duurvermogen minimum leeftijden voor de hond. Deze zijn als volgt:

- tot 10 km : liefst 1,5 jaar
- van 10 tot 20 km: liefst 2 jaar
- 20 km en hoger : liefst 2,5 jaar
In overleg met de organisatie kan hierop een uitzondering worden gemaakt. Graag hiervoor contact op nemen via
info@trailxperience.nl


Honden aangelijnd: Honden moeten voor, tijdens en na de Natte Neuzen CaniTrail aangelijnd zijn. Tijdens  de trail het liefst in een speciaal canicross tuig.  Voor deskundig advies over het juiste materiaal kun je terecht bij onze partner Run Dog .
NB: Wordt door de organisatie onderweg of achteraf geconstateerd dat de hond niet aangelijnd meeloopt, dan wordt verdere deelname aan de overige Natte Neuzen Trails geweigerd. Wij zullen hier streng in optreden, omdat we als organisatie door dit gedrag het risico lopen onze vergunning voor de Natte Neuzen CaniTrails te verliezen. 


Route: De route van de Natte Neuzen CaniTrail loopt in en om landgoed Beekhuizen en voor de langere afstanden door de rest van Nationaal Park Veluwezoom. Landgoed Beekhuizen bestaat uit gevarieerde en sterk heuvelachtige loof- en naaldbossen met veel beukenlanen, een heideveldje en enige landbouwgrond. In het midden van het landgoed, net binnen het Nationaal Park, ligt het parkachtig aandoende dal van de Beekhuizensebeek met sprengen, watervallen en vijvers.

LET OP: Het parcours is erg pittig/ heuvelachtig en zwaarder als vorig jaar.  Laat je dus niet misleiden door de afstand :)


Startbewijs: Het startbewijs kan vanaf 08:15 uur opgehaald in bij het bovengebouw van Scoutinggroep De Markensteen. Voor de start kan de hond uitgelaten worden in het gebied rondom de start mits de uitwerpselen opgeruimd worden en achtergelaten in de daarvoor bestemde vuilnisbak.
Neem je hondenpaspoort mee, zodat de organisatie kan beoordelen of de hond oud genoeg is om deel te kunnen nemen aan de Natte Neuzen CaniTrail.
Meer hierover weten? Zie
Basisregels Canitrailen.


Start: Er zal voor de 30 km vanaf 09:00 uur, de 15 km rond 10:00 uur en voor de 7,5 km vanaf 11:00 uur individueel of in vooraf opgegeven teams om de minuut worden gestart vanaf de parkeerplaats van Buitenplaats Beekhuizen, Bovenalle 1, 6881 AJ Velp.
Wil je samen starten, geef dan de namen via een mail door aan
info@trailxperience.nl .

Finish: De finish is naast het gebouw bij Scoutinggroep De Markesteen, Bovenallee 3, 6881 AJ Velp.

Eten en drinken: Bij het canitrailen zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk zelfvoorzienend bent. Dat betekent dat je voor onderweg drinken voor zowel jezelf als voor je hond bij je hebt. Onderweg liggen er jerrycans met water en zijn er grote en kleine bemande verzorgingsposten waar jullie even kunnen uitrusten en wat te eten en drinken kunnen nemen om weer volkomen verfrist verder te kunnen gaan. De bemande verzorgingsposten kun je verwachten op:
verzorgingsposten op 30 km - 5,5 km, 18 km, 22 km en 26 km
verzorgingspost op 15 km - 6 km en 11 km
verzorgingspost op 7,5 km - 4 km


Voor alle deelnemers is er na de finish een lekkere kom warme erwtensoep of tomatensoep met brood en voor de honden door IcePaw en Run Dog gesponsorde vissoep om flink aan te kunnen sterken.


Routepijlen: De routes van de Natte Neuzen CaniTrail worden aangegeven met gele pijlen. Daarbij kent iedere route zijn eigen kleur. De kleur van  jouw afstand staat ook op je startbewijs, zodat je je onderweg nooit hoeft te vergissen :) De route van de 30 km is deels uitgzet met pijlen. Deelnemers aan deze afstand krijgen het gpx-bestand toegestuurd om op hun eigen sporthorloge, gps-ontvanger of smartphone te kunnen zetten.


Parkeren: Er zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar op drie lokaties.
P1 = Bij de start is er parkeergelegenheid voor circa 40 auto’s, omdat er een deel is afgezet voor de start.
P2 = De parkeerplaats bij Tennispark Beekhuizen kan gebruikt worden, maar heeft niet de voorkeur.
Het is niet toegestaan om in de berm te staan op de weg naar Tennispark Beekhuizen. Deze toezegging hebben we naar de gemeente gemaakt waardoor we toestemming kregen voor het organiseren van de NNT.
P3 = Bij het het voormalige zwembad Beekhuizen, hoek Beekhuizenseweg en Alteveerselaan te Velp is er een openbare parkeerfaciliteit met ongeveer 70 parkeerplekken.


Verplicht mobiel mee: Omdat de Natte Neuzen CaniTrail in sterk geaccidenteerd terrein plaats vindt, ligt een ongelukje in een kleine hoek. We willen graag dat je ons kunt bereiken bij noodgevallen, dus is het verplicht een werkende mobiele telefoon bij je te hebben. Ons noodnummer is 06-36550171


Basisregels Canitrailen en Reglement deelname

Canitrailen is in Nederland nog een jonge sport en hiervoor hebben we een aantal basisregels opgesteld waar alle deelnemende canitrailers zich aan moeten houden. Voldoe je niet aan deze basisregels, dan is verdere deelname aan de Natte Neuzen CaniTrail uitgesloten. Ook ben je bekend met het Reglement Deelname van de TrailXperience Veluwezoom ( de organisator van alle trailevenementen) .
Basisregels Cantrailen
Reglement Deelname
Hoogteprofiel 7,5 km, 15 km en 30 km

Copyright © 2015 All Rights Reserved