klein zwitserland trail

 
 

Op 22 april 2019, 2de paasdag werd  de vijfde editie van de Klein Zwitserland Trail op landgoed  Beekhuizen gelopen. Dit jaar met een 50km Ultra Trail, een Canitrail en een variablele trail tussen de 8km en 30km volgens het principe Lusje MEER of MINDER. Een editie met veel zon, dus mochten alle deelnemers, trailers en canitrailers eerder starten. Na afloop was het gezellig nakletsen en genieten van de sportieve prestatie en het lokale HERT Bier- bier van de Veluwe:) 


Wat zeiden de deelnemers na afloop?


“We waren met 9 personen vanuit mijn loopgroep de Doordravers aanwezig om deze prachtige trail te lopen en stuk voor stuk heb ik alleen maar lof gehoord over het parcours, organisatie en ook de enthousiaste vrijwilligers. Top evenement en in even mooie omgeving ! Bedankt en volgend jaar hopen we weer van de partij te zijn.”


“ Wat is er weer keihard gewerkt door jullie TOP-organisatie om alles weer tot in de puntjes te verzorgen! We hebben vandaag lekker rustig aan gedaan, extra waterstops en fotomomentjes ingelast en van begin tot eind gesmuld van de prachtige route die voor ons was neergezet. De Sahara doorploeteren was wel extra pittig met die kilometers mul zand dat zijn we echt (nog)niet gewend. Nu moe maar voldaan nagenieten van dit mooie avontuur”

“Wat een FANTASTISCHE dag! Super organisatie, adembenemende 50km route (wel echt vreselijk om te zien hoe droog het is) en een prachtige medaille. Dorethea en alle top vrijwilligers bedankt!! ❤ P.s. leuk al die trappen zo in de laatste paar km... ”


“Vandaag, 2e Paasdag, samen met Jolanda 100% genieten op de Klein Zwitserland Trail in Velp.

Een trail met lusjes; één basisroute van 8 km en onderweg aftakkingen A,B,C,D1,D2 en E met een lusje van 2, 3 of 4 km. Zo kon je dus zelf bepalen hoeveel km je wilde lopen.  Aan de finish bier en pannenkoeken, super!
Erg leuk evenement met een erg leuk principe!”


“ Dames/heren organisatoren en vrijwilligers. Het was genieten. Heerlijk parcours, heerlijk weer, goede verzorging en ontspannen sfeertje. Fijn dat er geen tijdsmeting was, droeg zeker bij aan dit sfeertje. Deze hoort gewoon in de top 5 van Nederland. Volgend jaar weer...”


“Klein Zwitserland Trail#Velp.. wat een feestje! Prachtige route, zeer relaxed, fijne verzorging onderweg... en pannenkoeken en bier bij de finish.  Dank aan allemaal”


“Deze KZT was de aller mooiste, leukste, heerlijkste! Zo relaxed... als je wilt starten ga je gang... maakt niet uit welk tijdstip, geen drukte, geen tijdsgedoe gewoon GENIETEN en kijken naar die prachtige omgeving.”😘

 
de klein zwitserland trail Na afloop

Volgend jaar tweede paasdag, maandag 13 april 2020, kunnen jullie deze trail weer verwachten...En als je de organisatie nog feed-back wil geven op verbeterpunten of suggesties hebt dan horen we dat graag. Je kunt je mail sturen naar info@trailxperience.nl .


Geniet lekker na van alle foto’s die zijn gemaakt en tot volgend jaar :)
Geheel in stijl met de KZT vragen we voor de foto’s geen geld. Je kunt ze vrij downloaden voor eigen gebruik, maar je mag ze niet gebruiken voor commerciele doeleinden.


Foto’s :

Reinder Bolt:https://photos.app.goo.gl/1Cci2UdAuNhxuyNe6
Maaike van den Brink: https://photos.app.goo.gl/TwLEkqvU7rDy19ta9
Dink de Witte: https://photos.app.goo.gl/JQq6LgmZpGLGxN8q7
Henk Jeuring: https://photos.app.goo.gl/kjxizYnXpabz4tKz9
Jan Vettedam: https://photos.app.goo.gl/NgueSM9u5LvXersU7