trailxperience veluwezoom
 

TAKE TIME TO ENJOY THE TRAILXPERIENCE

TRAILRUN TRAININGEN                                            BLACKROLL TRAININGENCANITRAILEN                                                                     PERSONAL TRAININGEN TRAIL EVENEMENTEN                                                   NATTE NEUZEN TRAILS 

CONTACT:                                                   
Email: info@trailxperience.nl                                                                Bankrekeningnr: NL81KNAB0255 5207 94
Mobiel: 06 36 550 171

(c) Dorethea Bil - foto's en video's

  1. (c)Bram Oldenburg - logo Start2Trailrun

TrailXperience Veluwezoom staat voor “off-road” hardlopen in balans met de omgeving en jezelf vanuit flexibiliteit, souplesse en ontspanning met een sterke loophouding, krachtige ademhaling en milde focus.

Trailrunning doe je meestal in gebieden met veel afwisseling in ondergrond en hoogte; heuvel op, heuvel af, scherpe bochtjes, mul zand, plassen water, losse stenen, boomwortels en omgevallen bomen. Dat vereist het vermogen om je techniek aan te kunnen passen aan de omstandigheden die je onderweg tegenkomt. Als trailrunner ligt je focus niet alleen op het pad voor je (mindful) maar screen je ook continu wat er in je lichaam gebeurt en wat het nodig heeft( body-awareness) om blessure-vrij te kunnen blijven bewegen. 


Als Canitrailer, off-road hardlopen met je aangelijnde hond, komt er nog een extra focus bij; namelijk het continu contact houden met en screnen van je hond en de prikkels in zijn omgeving. Het vraagt een optimale samenwerking waarbij het over en weer een geven en nemen is om voor 100% te kunnen genieten van het samen sporten in de natuur.

Wekelijks kun je cani-trailtrainingen volgen bij de TrailXperience Veluwezoom aangevuld met diverse Blackroll trainingen om het lichaam krachtig, soepel en in balans te houden voor het hardlopen op de trails.

welkom