BLACKROLL® Materialen
 
 

Tijdens de Blackroll Trainingen werk ik met de producten van BLACKROLL®.  Deze foamrollers zijn er in allerlei variaties naar gelang de diepte van de massage die je zoekt. Omdat de Balckroll foamrollers geen ribbels of puntjes hebben kun je ze ook perfect inzetten voor diverse fitness oefeningen.


Wat zijn de voordelen van de Blackroll?
* Verbetert de mobiliteit, flexibiliteit en prestaties van je spieren

* Vermindert de kans op triggerpoints en blessures
* Ideaal voor warming-up en herstel na het sporten
* Perfect om diverse fascia-versterkende oefeningen mee te doen

  1. *100% vrij van chemicaliën en 100% recyclebaar

  2. *Neemt geen vocht op

  3. *Makkelijk te reinigenVia de TrailXperience Veluwezooom is het mogelijk om onderstaande BLACKROLL producten aan te schaffen (Vanaf €25,00 geen verzendkosten):

BLACKROLL STANDARD 30
Deze Blackroll  Standard is een foamroller van gemiddelde hardheid en geschikt voor zowel zelfbehandeling als fitnessapparaat. Je kunt de oefeningen op elk moment variëren of intensiever maken om specifiek bepaalde spiergroepen te versterken en de bloedcirculatie in je spieren te stimuleren. Regelmatig gebruik van de foamroller voorkomt schade door overbelasting die kunnen leiden tot langdurige blessures
Afmeting: 30x15cm
€ 29,90 incl. BTW - zwart , zwart/wit/blauw , zwart/geel

BLACKROLL MEDIUM SOFT
De Blackroll Medium Soft; is een foamroller die 20% zachter is dan de Blackroll Standaard massage roller. Het zachte materiaal van de foamroller oefent een bijzonder zachte druk op de spieren en bindweefsel, daarom is de Blackroll MED speciaal voor beginners en pijn-gevoelige mensen. Kan vóór, na en een training als ook als ondersteunend hulpmiddel gebruikt worden tijdens yoga. Geschikt voor ontspanning, mobilisatie en spierherstel.
Afmeting: 30x15cm
€31,90 incl. BTW - rose

BLACKROLL PRO
De Blackroll PRO is 50% harder dan de Backroll Standaard voor intensieve toepassingen. Ideaal voor pro-atleten en mensen die minder gevoelig zijn voor pijn. Doordat deze foamroller 50% zwaarder is, verhoogt de Blackroll Pro foam roller de spierelasticiteit en prestaties met weinig moeite en eenvoudige oefeningen. Wegens de hardheid van het fitnessartikel is het alleen geschikt voor ervaren gebruikers of mensen met een hoge pijngrens. Regelmatig gebruik van de Pro Blackroll zorgt ervoor dat de het ontspannende effect langer duurt.
Afmeting: 30x15cm
€34,90 incl BTW - oranje


BLACKROLL STANDARD 45
Met hetzelfde dichtheidsniveau en dus hetzelfde massage effect als de Standaard 30, is deze langere rol iets eenvoudiger en comfortabeler in gebruik. Blackroll heeft deze langere rol op de markt gebracht na verschillende verzoeken van Pilates docenten en therapeuten omdat deze rol meer ondersteuningsoppervlak biedt.
Afmeting: 45x15cm
€ 39,90 incl. BTW - zwart

BLACKROLL SLIM
Met hetzelfde dichtheidsniveau maar door dat deze smaller is is het massage-effect intenser als de Standard 30 cm. De Slim is ideaal om mee te nemen in de koffer voor op reis juist vanwege de kleinere omtrek. Het kleinere contactvlak zorgt voor een intensere massage met de effecten van een sportmassage.
Afmeting: 30x10cm
€ 24,90 incl. BTW - zwart

BLACKROLL MINI

De Blackroll Mini is een kleine foamroller speciaal om spieren te masseren zoals de kuiten, achillespees, voeten en onderarm. De MINI is ideaal voor het masseren van je voeten, inclusief de fascia plantaris. Afhankelijk van de rolrichting kan de MINI je fascia en spieren activeren of regenereren en herstellen. Daarnaast maakt het kleine formaat van de foam roller dat deze handig is voor onderweg.  Ook kan deze Blackroll mini als tussenstuk gebruikt worden om twee Blackroll foamrollers aan elkaar te koppelen.
Afmeting: 15x6cm
€ 9,50 incl. BTW - zwart
€ 9,90 incl. BTW - gekleurd


BLACKROLL BALL
Deze Blackroll ball is ideaal voor massage van dieper liggende triggerpoints. Door de ronding kan de bal diep
de spier masseren ideaal voor schouders, hamstrings en kuiten. 
€   8,90 incl. BTW -  8 cm zwart   (16x8cm)
€ 11,90 incl. BTW - 12 cm zwart (24x12cm)


BLACKROLL ELASTISCHE BAND
De Blackroll elastieken zijn vooral goed voor het trainen van kleinere spiergroepen, wat leidt tot een betere lichaamsstabiliteit en minder kans op letsel. Het natuurlijke rubber, omhuld met huidvriendelijk textiel, biedt alle voordelen van een flexibel trainingsapparaat zonder onaangenaam aan de huid te trekken, dus het verhoogt het plezier van de oefening.

De BLACKROLL LOOP BAND kent 3 verschillende banden met verschillende rekbaarheid en weerstand:

oranje – licht
groen – gemiddeld
blauw – sterk

€14,90 incl BTW


BESTELLEN????

De BLACKROLL® kun je bestellen door het invullen van het Blackroll Bestel Formulier in Google Drive . Je stuurt het ingevulde formulier op naar info@trailxperience.nl.

De bestelling wordt via de mail bevestigd en na betaling worden de producten je zo snel mogelijk toegestuurd. Je kunt eventueel de producten ophalen op zondag vanaf 12:30 tot 17:00 uur in de winkel van Run2Day, Rijnstraat 70 te Arnhem. Graag even vermelden in de mail dat je voor deze optie kiest.                                   
Bankrekeningnr: NL81KNAB0255 5207 94 t.n.v. TrailXperience Veluwezooom

BLACKROLL® MATERIALEN